در ماه رمضان همواره نانوایی ها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آنها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعت ها پس از آن ادامه دارد. قاسم زراعتکار – رییس اتحادیه نانوایان سنتی در این باره به ایسنا گفت: برای نانوایی های سنتی از لواش […]
عباس پاپیزاده درمورد گلایه صادرکنندگان مبنی بر ورود سازمان تعاون روستایی به خرید توافقی زعفران و افزایش قیمت این محصول در بازار گفت: این صادرکنندگان تا پیش از اجرای این طرح زعفران را به هر قیمتی که دلشان میخواست از کشاورز بیچاره میخریدند و فکر میکردند که سازمان تعاون روستایی توان خرید همه محصول را […]
محمدولی روزبهان در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس در مورد آخرین برداشت برگ سبز چای از باغات شمال کشور اظهار داشت: چین اول بهاره برگ سبز چای تمام شده و حدود ۳۸ هزار تن برگ سبز برداشت کردهایم که پیشبینی میشود، از این مقدار حدود ۷۵۰۰ تن چای خشک تولید شود. وی با اشاره […]
حسن حنان، در مورد آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم از کشاورزان گفت: تا به امروز یک میلیون و ۵۲۳ هزار تن گندم تحویل مراکز بازرگانی دولتی شده که از این میزان یک میلیون و ۳۴۸ هزار تن در سامانه خرید ثبت شده است که ارزش میزان گندم ثبتشده ۱۷۸۸ میلیارد تومان است که از این […]
تنظیم بازار گوشت قرمز به عنوان یکی از کالاهای اصلی سبد مصرفی مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اما در روزهای اخیر با نوساناتی در بازار روبهرو شد. علیرغم وعدهای که مسئولان دادند طی هفتههای اخیر نرخ گوشت گوسفندی در مغازهها از ۵۰ هزار تومان فراتر رفته است که با وجود افزایش تقاضا در […]
بر اساس گزارش بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۲۱ اردیبهشت ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۷.۹ درصد، تخم مرغ ۷۳ درصد، برنج ۱.۱ درصد، گوشت قرمز ۱۸ درصد، گوشت مرغ ۱۹.۲ درصد، چای ۲۱.۲ درصد و روغن نباتی ۲ درصد رشد داشتهاند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه حبوب […]
امیر خسرو فخریان رییس اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیرهای در نشست صمیمی با مسئولان برخی از روابط عمومی های فروشگاه های زنجیرهای با بیان اینکه در حال حاضر کالاهای خارجی عرضه شده در فروشگاه های زنجیره ای کمتر از ۱۰ درصد است،اظهار کرد: بسیاری از کالاهای عرضه شده در سطح فروشگاههای زنجیره ای کالاهای تولید […]
سید علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بنا بر روند سالهای گذشته ساعت کار رستورانها برای ارائه غذاهای بیرونبر، یک ساعت قبل از اذان مغرب و برای ارائه خدمات در سالن واحد صنفی حین افطار آغاز می شود و تا ۳۰ دقیقه قبل از اذان صبح است. او افزود: این ساعت کار واحدهای […]