به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، گمرک چین اعلام کرد برای نخستین بار واردات برنج آمریکایی به چین آزاد شد. چین بزرگترین بازار برنج محسوب میشود و باز شدن بازار چین به روی برنج آمریکایی در راستای مذاکرات تجاری دو کشور برای حل اختلافات دوجانبه است. گمرک چین اعلام کرده […]
به گزارش ایسنا، بانک مرکزی گزارش قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در هفته منتهی به پایان آذرماه را منتشر کرده که بر اساس آن قیمت شش گروه از جمله گوشت قرمز و مرغ در تهران افزایش یافتهاند. این گزارش حاکی از آن است که قیمت خردهفروشی شش گروه از جمله تخممرغ ۲.۶ درصد، […]
در چند وقت اخیر به دلیل افزایش قیمت خوراک دام و هزینههای نگهداری مرغ، قیمت تمام شده این محصول خوراکی که با کاهش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه جزو معدود محصولات پروتئینی سفره ایرانیها قرار گرفته، روند صعودی قابل ملاحظهای به خود گرفته و حتی طرحهای دولتی برای عرضه مرغ منجمد تأثیر چندانی در بازار […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، دکتر گلبن سهراب عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: عسل حتی ۱۰۰ درصد طبیعی یا عسل با گلوکز کمتر هم قند بیماران دیابتی را افزایش می دهد. هرچند عسل نسبت به قندهای تصفیه شده مانند شکر بهتر است، اما این موضوع نادرست است […]
به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، حسین رحمتی طرح های توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر را در نوع خود بی نظیر برشمرد و اظهار کرد: «به مجموعه مدیران و تک تک متخصصانی که نقشی در توسعه این گروه صنعتی داشته اند تبریک می گویم. به نظر می رسد برنامه های توسعه […]
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، این مطلب را مدیرکل دفتر امور میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت امور باغبانی افزود: خرمای ایران به ۷۸ کشور جهان صادر میشود و هند با خرید بیش از ۱۱ میلیون دلار بزرگترین مشتری این محصول از ایران به شمار میرود. مسعود […]
حجت الاسلام علی ابراهیمی پور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: گزارشات مفصل و متعددی از سطح شهر در زمینه عرضه آبزیان غیر شرعی، توسط مردم مومن آبادان به ما رسیده است. وی افزود: عرضه اینگونه آبزیان هم از لحاظ شرع و هم از لحاظ سلامت مشکلات فراوانی را بوجود میآورد. ابراهیمی پور به تبلیغات […]
دکتر «سیدجواد موسویزاده» در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بهتر است در روز ۴ تا ۵ نوع مختلف سبزیجات استفاده شود، اظهار کرد: روزانه باید به میزان ۳ تا ۵ واحد سبزی در طول روز استفاده شود که برابر با یک عدد گوجهفرنگی یا خیار متوسط، یک لیوان سبزی خام برگی مانند کاهو […]