دکتر «سیدجواد موسویزاده» در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بهتر است در روز ۴ تا ۵ نوع مختلف سبزیجات استفاده شود، اظهار کرد: روزانه باید به میزان ۳ تا ۵ واحد سبزی در طول روز استفاده شود که برابر با یک عدد گوجهفرنگی یا خیار متوسط، یک لیوان سبزی خام برگی مانند کاهو […]
رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از اجرای محصولات لبنی با نرخ های جدید به بازار خبر داد و گفت: بنابر مصوبه ستاد تنظیم بازار، از هفته گذشته محصولات لبنی با قیمت های جدید، به بازار توزیع شده است. وی با اشاره به […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طی سالهای اخیر و پس از خودکفایی کشور در تولید گندم، پیشنهاد عرضه گندم در بورس کالا و اجرای سیاست قیمت تضمینی بهجای خرید تضمینی مطرح شد. بر اساس سیاست قیمت تضمینی، کشاورزان بایستی گندمهای تولیدشده خود را به بورس کالا تحویل دهند و در ازای گندم تحویل دادهشده، […]
علیاصغر ملکی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، از واردات دام زنده برای کنترل قیمت گوشت در بازار خبر داد و گفت: شرکت پشتیبانی امور دام کشور مجوز واردات در سطح گسترده را از سازمان دامپزشکی کشور گرفته و با واردات آن قیمت گوشت در بازار متعادل میشود. به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی […]
به گزارش ایسنا، علیرضا طاقهباف با بیان این که در حال حاضر بیش از ۲۶۵ واحد تولیدی در زمینه فرآوردههای کنجدی فعال هستند، اظهار کرد: از این تعداد ۴۱ واحد صنعتی و مابقی به صورت صنفی، سنتی و یا در قالب مشاغل خانگی در حال فعالیت هستند که ۸۵ درصد این واحدها در شهرستان اردکان متمرکز […]
محمد آقاطاهر در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با شرایط بازار مواد غذایی در سال جاری گفت: ۹ ماهه ابتدایی امسال به دور از کمبود مواد غذایی و در شرایطی گذشت که همواره قیمت محصولات روند رو به رشدی را به خود گرفته بود. رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با تاکید بر اینکه هر ساله […]
بخش خصوصی بیش از ۸۰ درصد اقتصاد خراسان رضوی را تشکیل میدهد و به همین علت، اهمیت بسیار زیادی دارد اما متأسفانه این روزها بخش خصوصی اصلا وضعیت خوبی ندارد و فعالان این حوزه گلایههای زیادی در مورد وضعیت اقتصادی جاری در کشور و استان دارند. خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفتوگویی با دکتر فرهاد سحرخیز؛ عضو […]
به گزارش ایرانفودنیوز به نقل از روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی در تاریخ ۱۳ دی ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس […]