×
×

ضرورت بهره‌برداری پایدار از دریا/صیادان به برنامه امنیت غذایی توجه کنند

  • کد نوشته: 489852
  • ۱۳ تیر ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • رئیس سازمان شیلات ایران بهره‌برداری پایدار از دریا را ضروری دانست و گفت: پایداری برداشت منابع دریایی با ماهیگیری مسوولانه ممکن می شود.
    ضرورت بهره‌برداری پایدار از دریا/صیادان به برنامه امنیت غذایی توجه کنند
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ به نقل از ایرنا،  سیدحسین حسینی در نشستی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با نمونه‌های این بخش، دریانوردان را سفیران امنیت غذای دریایی نامید و افزود: حضور جوانان در رشته‌های صید و صیادی بسیار ارزشمند بوده و از آنجا که تامین غذای مردم با همت شما محقق می‌شود، لازم است معرفت دقیقی از دریا و ماهیگیری مسوولانه داشته باشید.

    رئیس سازمان شیلات ایران اظهارداشت: برای بهره‌برداری پایدار از دریا ضرورت دارد که میزان فعالیت و برداشت از آن برپایه توصیه‌هایی باشد که حاصل تحقیقات محققان شیلاتی است.

    حسینی، دریانوردان را بازوی اجرایی تحقیقات برشمرد و گفت: برای پایداری برداشت منابع دریایی لازم است همپای توصیه‌های تحقیقاتی حرکت کرده و آن را به سایرین، تعمیم دهید.

    وی ادامه داد: مدیریت منابع دریایی همراه با مشارکت فعالانه جامعه صیادی لازم و ضروری بوده و حکمرانی پایدار تنها با همراهی جامعه بهره‌بردار، امکان‌پذیر است.

    رئیس سازمان شیلات ایران به تامین غذا برای نسل آینده اشاره کرد و گفت: صیادان مسوول، به برنامه‌هایی که برای افزایش تولید و تامین امنیت غذایی ایران اسلامی، توسط این سازمان و سایر دستگاه‌ها ارائه شده است، پایبند باشند.

    وی حل مشکلات مربوط به زیرساخت‌های جامعه صیادی را دغدغه سازمان شیلات برشمرد و ادامه داد: بهره‌برداران جامعه شیلاتی با خودگردان کردن فعالیت‌ها، می‌توانند به سمت حل مشکلات حرکت کرده و سازمان شیلات ایران نیز در این مسیر همراه آنها خواهد بود.

    معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در این نشست از سه دریانورد نمونه شیلاتی به نام‌های صادق دریس صیاد نمونه منطقه هندیجان در استان خوزستان، اردشیر آب خاک دوست از استان گیلان و همچنین عبدالصمد صالحی گوری از استان هرمزگان تقدیر کرد.

    منبع: خبرگزاری ایرنا

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *